Hoe sluit je online een zakelijke lening af?

Dit artikel betreft een advertorial en is geplaatst buiten de redactionele verantwoordelijkheid van de uitgever van deze website
Heb je geld nodig om te investeren in de toekomst van jouw bedrijf? Dan kun je hier een zakelijke lening voor afsluiten. Deze lening is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het uitbreiden van jouw huidige pand of het aankopen van een nieuw bedrijfspand. Ook kun je deze lening gebruiken om te investeren in machines en/of voertuigen. Wil je zakelijk geld lenen, maar heb je dit nog niet eerder gedaan? Dan richt jij je waarschijnlijk tot een bank. Dit kan, maar je kunt tegenwoordig ook online een zakelijke lening afsluiten. In deze tekst vertellen wij jou precies hoe je een zakelijke lening afsluit via het internet. Denk goed na alvorens u een lening afsluit. U zit er lang aan vast, en 63% van de consumenten had liever minder geleend volgens het Nibud.

Online kredietverstrekker vinden

Voordat je een zakelijke lening aan kunt vragen, moet je allereerst een online kredietverstrekker vinden. Gelukkig is dit tegenwoordig niet bepaald lastig meer. Wanneer je op het internet zoekt op ‘zakelijke lening afsluiten’ krijg je binnen de kortste keren een groot aantal resultaten. Het grote aanbod maakt het er niet makkelijker op een keuze te maken. Uiteraard wil je de lening niet bij de eerste de beste aanbieder afsluiten. Je wilt immers eerst weten of het een betrouwbare partij is. Zoek je nog een betrouwbare online kredietverstrekker waarbij je een zakelijke lening af kunt sluiten? Neem dan eens een kijkje bij New10.

Zakelijke lening aanvragen

Wanneer je een online kredietverstrekker gevonden hebt, kun je een zakelijke lening aanvragen. Grote voordeel is dat je alles vanuit huis kunt regelen. Allereerst dien je een aanvraag in via de site van de kredietverstrekker. Voordat je dit kunt doen, moet je vaak eerst een account aanmaken. Vervolgens upload je de bij- en afschrijvingen en de jaarrekening van jouw bedrijf. Nadat je dit gedaan hebt, ontvang je een persoonlijk aanbod voor een zakelijke lening. Het betreft een vrijblijvend aanbod, waardoor je zelf bepaalt of je hierop ingaat of niet.

Ga je akkoord met het aanbod? Dan moet je vaak aanvullende documentatie en betrokken personen toevoegen in jouw account. Zonder deze informatie kun je de aanvraag niet afronden. Als je deze informatie hebt toegevoegd, krijg je binnen één dag antwoord van de kredietverstrekker. Tot slot dien je jezelf via jouw bank te identificeren en teken je het contract online via iDIN. Als alles akkoord is, ontvang je het geldbedrag onmiddellijk op jouw rekening. Hierdoor kun je er direct mee investeren in jouw bedrijf.

Vergelijk zakelijke leningen met elkaar

Zoals we eerder in deze tekst al aangaven, heb je behoorlijk wat te kiezen op het gebied van zakelijke leningen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Vergelijk zakelijke leningen dan met elkaar. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om de knoop door te hakken. Kijk bij zo’n vergelijking vooral naar de rente over een zakelijke lening. Kredietverstrekkers hanteren soms een andere opbouw van deze rente. Hierdoor kost een zakelijke lening bij de ene partij meer dan bij de andere partij. Laat je overigens niet alleen maar leiden door de rente, maar kijk ook naar de voorwaarden. Een zakelijke lening met een lage rente is mooi meegenomen, maar de voorwaarden moeten ook gunstig zijn. Sluit de lening pas af wanneer je hier zeker van bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.