Vergelijkingssites slechte kwaliteit

De Nederlandse Mededingingsautoriteit, NMa, cheap jerseys is niet te spreken over diverse vergelijkingssites op het целлюлита? gebied van sparen en verzekeren. De NMa is kritisch over de kwaliteit van vergelijkingswebsites voor sparen en jerseys reisverzekeringen. De instantie onderzocht wholesale nba jerseys bijna veertig verschillende sites. Volgens de NMa klopte in 60 procent van de gevallen een groot deel van de spaarrentes of verzekeringspremies niet.
Meer transparantie bij vergelijking producten

Het is niet zo Storytelling dat de NMa echte misstanden constateert, maar zij waarschuwt wel dat consumenten op het stopt verkeerde been kunnen worden A gezet. Wat kunnen vergelijkingssites beter doen? In hoofdlijn zouden zij duidelijker moeten aangeven wat hun rol is naar de consument, wat hun belangen zijn, en op wat cheap jerseys voor manier de vergelijking tot stand is gekomen.
Lees hoe Sparenvergelijken.nl hiermee tracht om te gaan.
Meningen

Michiel op 23-08-2012:
‘Meeste sites hebben korte lijstjes waarbij niet duidelijk is wat voorwaarden nu exact zijn. Ik zag er eentje waarbij SNS bovenaan stond, terwijl je maar 500 EUR per maand mag storten …’

charlotte op 23-08-2012:
‘Volgens mij zijn al die sites commercieel en niet onafhankelijk’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.