Sparen vergelijken

Ga meer sparen

Een dringend advies van de DNB aan consumenten; ga de komende jaren flink meer geld sparen los uw hypotheek sneller af. Volgens de DNB moeten vooral Nederlanders jonger dan 50 bewuster egestas zijn over de gevolgen & van de crisis.
Wel erg makkelijk om op te roepen tot aflossen

Op zich is het verstandig om voldoende te sparen. Zo bouw je een buffer wholesale nba jerseys op voor tegenvallers.Maar wij blijven toch wat twijfelen и bij wat een Spaarloonregeling gemiddelde Nederlander nou met Patio dit advies moet. En dat doen meer verstandige consumenten. Allereerst cheap nba jerseys hebben veel Nederlanders geeneens de mogelijkheid om substantieel te sparen in deze economisch zware tijden. Anderzijds wordt de economische crisis met dit soort oproepen alleen maar verergert; consumenten worden opgeroepen om de hand op de knip cheap nfl jerseys te doen, waarmee de bestedingen dalen en de vooruitzichten op economische groei alleen maar afnemen.

Neemt niet weg dat sparen natuurlijk verstandig is. slechte Kijk in ons overzicht voor alle bekende spaarrekeningen met de hoogste spaarrente.
Bericht aangemaakt: 28-06-2012
Stelling en jouw mening

Stelling: “Tijdens crisis moet je wholesale nba jerseys meer sparen ”

Mee eens door Henk op 02-07-2012.
‘Je moet toch een buffer hebben in slechte tijden. Misschien slecht voor de economie, maar het wholesale nba jerseys is niet anders!’

Niet mee eens door Marleentje op 17-08-2012.
‘haha .. echt niet! geld moet rollen! als wij allemaal meer genieten, dan komt het vanzelf weer goed! blije groet ;-)’

Niet mee eens door alex op 24-08-2012.
‘@Marleentje, ja precies !!!’

Exit mobile version