AEGON

Deze beursgenoteerde verzekeraar heeft al decennia bancaire diensten in huis. Voor haar verzekeringen en hypotheken werkt AEGON uitsluitend via bemiddelaars. Voor sparen kunt u wel direct online terecht.

AEGONBank is sinds eind 2012 opgegaan in AEGON. De reden dat AEGON dit heeft gedaan is, dat het voor klanten makkelijker is om hun zaken met AEGON onder een domein te beheren. AEGON staat ook onder toezicht van de DNB. Zij hanteren strenge eisen en AEGON komt ze allemaal ruimschoots na.

Prima rente bij verzekeraar AEGON
AEGON staat al jaren in de overzichten van banken met een hoge rente. De laatste jaren blijven zij wat achter in de toplijstjes, maar ze voldoen in principe een concurrerende rente. U kunt bij AEGON op allerlei manieren voor sparen terecht. De belangrijkste spaarproducten zijn de online spaarrekening AEGON E-rekening en deposito sparen doet u met AEGON Depositosparen.

Kenmerken
Spaardersgarantie (gegevens van voorlopige aard, controleer zelf bij DNB): Bankinstelling valt onder het Nederlandse Depositogarantiestelsel.
Land van herkomst: Nederland
Entiteit: Zelfstandige bankverzekeraar
Cijfer: 6,9 zie toelichting (schaal 1-10)
Sterren: 3.45 (schaal 1-5, op basis van 1 stem over AEGON)

Relevant

  • aegon sparen inloggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.